Samen vinden we de beste subsidie voor uw innovatieproject

Lonnik Innovation bestaat vanaf 1999 uit realisten, denkers en bouwers met een passie voor innovatie. Daardoor zijn we in staat om u bij ieder project van een advies op maat te voorzien. 

Het doel? De toekomst mogelijk maken voor ondernemers. We koppelen subsidies aan innovatieprojecten en technische ontwikkelingen. Op die manier lopen innovators minder risico en kunnen ze veiliger en sneller uitbreiden en/of doorontwikkelen. Heeft u na de beschikking nog vragen? We helpen u graag om het beste uit uw project te halen.

Onderstaand vindt u een kleine selectie van subsidieregelingen en fiscale regelingen waarbij wij ondersteuning kunnen bieden.

De WBSO subsidie (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) is de belangrijkste fiscale stimuleringsregeling voor innovatieve bedrijven in Nederland. >> Lees verder

Subsidieregeling voor het opwekken van energie

Zodra je als ondernemer (veel) meer duurzame energie gaat produceren dan je zelf gebruikt, kom je in aanmerking voor de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+). Deze rijkssubsidie vergoedt het prijsverschil tussen grijze en groene energie, zodat jij je duurzaam geproduceerde groene stroom op de gewone energiemarkt kwijt kunt.

Energie Investeringsaftrek (EIA) is een fiscale aftrekregeling. Bij aanschaf van energiebesparende bedrijfsmiddelen of technieken mag u als onderneming naast de afschrijving een extra bedrag aftrekken van de winst. Het bedrag is maar liefst 45% van uw investeringsbedrag!